2017 Jolien ziek

JOLIEN IS ONGENEESLIJK ZIEK
Jolien Rayen lijdt aan een zeldzame ziekte, genoemd Blackfan Diamond Anemia, een ziekte die één persoon op de 150.000 mensen treft.
Ze woonde tot 2012 in Wolfsdonk, nadien in Aarschot.
Onlangs verhuisde ze  met haar familie naar Herentals, Rode Kruisstraat 498 bus 3.
Deze ziekte kan enkel onder controle worden gehouden met zeer regelmatige bloedtransfusies.
Jolien komt niet in aanmerking voor stamceldonatie aangezien zij geen broer of zus heeft. Enkel die graad van verwantschap zou een mogelijkheid op beterschap bieden.
Jolien, die hier school liep tot haar 12de, is de dochter van Davy Rayen en Kizzi Vissers, en dus de achterkleindochter van Jos Vissers en Anna Mans, hier in Wolfsdonk door iedereen gekend.
Haar grootouders langs papa’s kant zijn Willy Rayen en Linda Van Meeuwen, ook geen onbekenden in ons dorp.
Het gezin bleef weinig leed bespaard.
Enkele jaren geleden immers moesten zij reeds een kindje ten grave dragen.
Wat de levensverwachting van Jolien betreft, blijven de dokters in het ongewisse.
Omdat alle beetjes helpen hebben vrijwilligers voor Jolien een ‘Benefiet Bingo namiddag’ op touw gezet, die doorgaat in Café Germinal in Aarschot,op zondag 12 november 2017, om 14.00 u.
Er zijn tal van mooie prijzen te winnen, en voor alle spelers is er taart .
Er kan ook gesteund worden door een storting van een vrijwillige gifte op rekening :BE 87 3635 8955 2094 - EEN HART VOOR JOLIEN.Heb je nog vragen, kan je Kizzi telefonisch bereiken op nummer 0497.25.05.16. Met deze opbrengsten van giften en bingo-namiddag, hoopt het gezin naar Engeland of Amerika te kunnen reizen. In deze landen wordt er baanbrekend werk verricht omtrent de  behandeling van de ziekte. Alvast hartelijk dank voor Uw steun.